Slett opplysningene dine
Sist oppdatert: 11. november 2026
Har du sendt melding til en virksomhet på WhatsApp
- Be virksomheten slette samtalen din. Det er den som bestemmer hva som skjer med opplysningene dine.
- Eller send e-post til privacy@respondgentic.com med telefonnummeret ditt og navnet på virksomheten. Vi videresender forespørselen til virksomheten og bekrefter overfor deg når den er utført.
- Vil du bare stoppe markedsføring, send STOPP i chatten.
Bruker virksomheten din Respondgentic (også via Facebook / Meta)
- Send e-post til privacy@respondgentic.com fra adressen til en kontoeier, og be oss slette kontoen.
- Vi kobler fra WhatsApp-nummeret og sletter kontoen, teamet, innstillingene, kunnskapsbasen og samtalene innen 30 dager. Regnskapsopplysninger vi er pålagt å oppbevare, beholdes i 5 år.
- Du kan også fjerne Respondgentics tilgang i Meta Business-innstillingene, under Business-integrasjoner.
Les hele personvernerklæringen for hva vi lagrer og hvorfor.